Пресмарафон Зеленського у Києві: всі подробиці, фото і відео онлайн

Пресмарафон Зеленського у Києві: всі подробиці, фото і відео онлайн

У четвер, 10 жовтня, у Києві в будівлі Kyiv Food Market на вулиці Московській пройде пресмарафон президента України Володимира Зеленського.




Як повідомила секретарка глави держави Юлія Мендель у Facebook, на захід акредитувалися понад 300 журналістів (щоб подивитися онлайн-трансляцію, доскорольте до кінця новини).


«Акредитовано більше 300 журналістів. Ми тільки їдемо з роботи. Ну що ж, бажаємо удачі завтра (10 жовтня. – Ред.) Всім журналістам і Володимиру Зеленському! Час на спілкування ще надсилається», – зазначила вона.

Водночас декілька працівників ЗМІ повідомили про неможливість акредитації. Так, було відмовлено журналісту видання «Цензор.нет» Євгену Кузьменку, кореспонденту BIHUS.info Данилу Мокрику, а також головному редактору проєкту «Ісландія» Сергію Гришину.



«Пресслужба Президента України відмовила мені в акредитації на сьогоднішній пресмарафон за участю президента України. Формулювання загадково-лаконічне: «У зв’язку з таймінгом», – написав він. Однак пізніше додав, що його все-таки акредитували.

Початок марафону заплановано о 10:00. Зеленсекій відповідатиме на запитання журналістів протягом всього дня. Представники медіа будуть задавати питання групами по 7-10 осіб. Групи будуть змінювати один одного кожні півгодини.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий