Прикордонники кажуть, що Порошенко перетинав кордон законно

Прикордонники кажуть, що Порошенко перетинав кордон законно

Президент Петро Порошенко на свята відвідував Мальдіви з приватною поїздкою законним способом – порушень при припиненні кордону не було.




Про це йдеться у відповіді Державної прикордонної служби України на інформаційний запит агентства «Інтерфакс-Україна«.


«Інформуємо вас, що всі процедури, пов’язані з перетином державного кордону вказаною особою, відбувалися відповідно до закону України «Про прикордонний контроль», – йдеться у відповіді.

Раніше в прес-службі глави держави повідомляли, що Порошенко новий 2018 рік зустрічав удома, кілька днів провів в Івано-Франківській області та відвідав з приватною поїздкою Мальдіви.



«Цю поїздку він оплатив сам з власного рахунку задекларованих коштів, що буде відображено в його електронній декларації», – відзначали в АП.

У розслідуванні журналістів проекту «Схеми» йшлося про те, що Порошенко з 1 по 8 січня провів різдвяну відпустку на Мальдівах. Він летів на приватному літаку разом із 7 пасажирами. Журналісти припускали, що вказані особи не проходили паспортний контроль та летіли під іншими іменами. За підрахунками «Схем», президент витратив на відпустку щонайменше 500 тисяч доларів.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий