Припинення АТО: Романенко спрогнозував подальші дії Порошенка

Припинення АТО: Романенко спрогнозував подальші дії Порошенка

Екс-заступник голови Генштабу, генерал-лейтенант Ігор Романенко прокоментував в інтерв’ю InfoResist заяви президента Петра Порошенка і глави РНБО Олександра Турчинова про те, що АТО фактично завершено і вже потрібно законодавчо прописувати нові методи і механізми протистояння, інформує replyua.net.




За його словами, для досягнення нових цілей або цілей звільнення, відновлення кордону необхідно переходити до нових форматів. Тому, прийнято було рішення. Ось зараз і напрацьовується законодавча база, яка дозволила б забезпечити дії в існуючих вже умовах, а головне — дозволила б організуватися силовим структурам в нашій державі для перспектив, якими є відновлення кордонів. «Ось для цього зроблене певне напрацювання, президент наш виступить з ініціативою, яка буде розглядатися в парламенті», — вважає Романенко.


Він зазначає, що такий підхід передбачає по максимуму використовувати мирні, дипломатичні можливості і в той же час готувати силовий блок. «Силовий блок треба підготувати, по-перше, до відбиття широкомасштабної війни, якщо раптом Росія піде на це. І по-друге, це вже особистий мій підхід, в разі, якщо це буде необхідно в умовах зміни ситуації в Росії і навколо взагалі конфлікту в Україні», — заявив колишній генерал.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий