У ніч на неділю, 7 листопада, ПриватБанк на 3 години відключить мобільний додаток Приват24 і всі банкомати. Відключення буде проведено вночі, щоб його відчуло якомога менше користувачів. Сервіси будуть недоступні через оновлення програмного забезпечення, приуроченого до Чорної п’ятниці і різдвяних розпродажів.


Коли відключать сервіси ПриватБанку

Технічні роботи пройдуть вночі 7 листопада з 01:00 до 04:30. Під час паузи будуть недоступні всі банкомати і термінали, мобільний додаток Приват24 для фізичних осіб і компаній, грошові перекази і будь-які транзакції по карті.

Про відключення послуг заявила прес-служба банку.



Така пауза пов’язана з підвищенням купівельної активності та зростанням кількості транзакцій, оскільки користувачі стали робити більше покупок перед новорічними святами.

«Ми усвідомлюємо, що це високий сезон купівельної активності, який починається з «чорної п’ятниці» і завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, і ми турбуємося, щоб шопінг наших клієнтів був комфортним», — йдеться в повідомленні.

В ході технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку. ПриватБанк просить зважати на це користувачів, які хочуть скористатися послугами банку у вказаний час.