Про що мовчить Трамп?

Про що мовчить Трамп?

Німецькі оглядачі коментують і критикують передвиборні промови кандидата від республіканської партії Дональда Трампа, — про це інформує replyua.net, з посиланням на німецьку інформаційну агенцію Deutsche Welle.




Так, в понеділок, п’ятнадцятого серпня 2016 року, Трамп виступив з промовою перед виборцями в Огайо. Виступ був присвячений проблемам боротьби з тероризмом та еміграції. За словами німецького політолога Майкла Кнігге, заяви Трампа насправді дуже далекі від дійсності. Так, наприклад, він заявляє, що завжди був противником війни в Іраку, хоча свого часу критикував Обаму за зменшення військового контингенту в цій державі.


Проте, більш важливим є те, про що Трамп перестав говорити: не було ні слова про прямий зв’язок між еміграцією та тероризмом. Так, він продовжував говорити, що Обама і Клінтон своєю зовнішньою політикою сприяли розвитку так званої ІД, проте перестав ставити знак «дорівнює» між терористами і мусульманами. Напевно, попередня критика далася взнаки і Трамп скоригував свої передвиборчі тези. З огляду на те, якими непередбачуваними бувають американські президентські вибори, це дає йому певний шанс на перемогу.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий