“Пробудження звіра”: Німеччина готує армаду військових кораблів на допомогу Україні і може знищити Росію в зоні Керченської протоки

“Пробудження звіра”: Німеччина готує армаду військових кораблів на допомогу Україні і може знищити Росію в зоні Керченської протоки

Європейські партнери встали на захист України проти агресії РФ. Цього разу Німеччина має намір відправити свій флот, щоб відбити наступний напад Російської Федерації на Україну. Німецька сторона заявила про те, що готова надати підтримку Україні в акваторії Чорного моря, де не так давно Росія проявила себе як агресор.




Про це розповіли в уряді Німеччини під час бесіди з заступником міністра оборони України Анатолієм Петренко, передає видання “Діалог.UA” з посиланням на прес-службу Міністерства оборони.


Відзначається, що в Чорному морі можуть скоро бути присутні бойові кораблі ВМС Бундесверу. Крім цього, німецькі представники сказали про те, що будуть домагатися від Російської Федерації звільнення моряків з України. Також вони висловили бажання підтримувати реформу України, яка стосується сектору безпеки і оборони. У свою чергу, Петренко розповів колегам з Німеччини про те, яка ситуація спостерігається на Донбасі і Азово-Чорноморській території. Також сторони поговорили про можливе введення миротворців в окуповані РФ райони.



Військово-морські сили включають флот, морську авіацію та підрозділи спеціального призначення. Керівництво військово-морськими силами здійснює інспектор ВМС через головний штаб ВМС. Йому підпорядковані оперативне командування і центральне управління. Німецький флот складається з 2 флотилій, кожна з яких складається з 3-6 ескадр. Військово-Морський флот є головною складовою і основою морського потенціалу Німеччини, одним з інструментів зовнішньої політики держави і призначений для забезпечення захисту інтересів Німеччини і її союзників в Світовому океані військовими методами, підтримки військово-політичної стабільності в прилеглих до неї морях, військової безпеки з морських і океанських напрямків.

Військово-Морський Флот здійснює стримування від застосування військової сили або загрози її застосування щодо Німеччини, захист військовими методами суверенітету Німеччини, що поширюється за межі її сухопутної території на внутрішні морські води і територіальне море, суверенних прав у виключній економічній зоні та на континентальному шельфі, а також свободи відкритого моря. Крім того, військово-морський флот забезпечує присутність у Світовому океані, демонстрацію прапора, візити кораблів і суден військово-морського флоту, участь в здійснюваних світовим співтовариством військових, миротворчих і гуманітарних акціях, що відповідають інтересам Німеччини.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий