Прокат теплохода у Києві: відмінний варіант відпочинку

Прокат теплохода у Києві: відмінний варіант відпочинку

У теплу пору року так приємно відійти від банальних традицій та відсвяткувати урочистість на теплоходах у Києві під час річкової прогулянки.




Сьогодні ця послуга набуває все більшої популярності і вже не вважається заняттям виключно еліти суспільства. Якщо замовляти прокат теплоходів на сайті https://katera.ua/shop/teplokhody/, можна скористатися великим вибором плавзасобів на будь-який смак та бюджет.


Переваги відпочинку на теплоході

Кияни та гості столиці зможуть належним чином оцінити:

  • оригінальний та нестандартний вибір місця для цікавого дозвілля;
  • чудову альтернативу пафосним міським ресторанам;
  • можливість поєднання подорожі на природі із проведенням банкету;
  • наявність безлічі мальовничих локацій для оригінальних фото;
  • атмосферу справжнього свята;
  • багато позитивних та незабутніх емоцій.

Серед переваг оренда теплоходів у Києві — це можливість провести на ньому практично будь-яке свято чи відзначити урочисту подію у своєму житті. Вашим гостям ніколи не доведеться нудьгувати, адже на теплоході можна влаштувати веселі конкурси чи запальні дискотеки, послухати живу музику, замовити діджея чи музикальний супровід.



Сьогодні теплохід все частіше обирають для проведення випускного вечора чи свята останнього дзвінка, дня народження та ювілею, корпоративу чи тімбілдінга.

Особливою популярністю користується оренда теплохода для проведення урочистої церемонії та святкування весілля. Це чудовий вибір молодят та їхніх гостей. Для цього, крім банкету та музичного супроводу, замовляють також святкове декорування судна, послуги фотографа та проведення відеозйомки з метою створення невимушеної романтичної атмосфери.

На що звернути увагу при оренді теплохода

Щоб ваше свято пройшло невимушено та без неприємних сюрпризів, обов’язково звертайте увагу на призначення та пасажиромісткість плавзасобу. Ви маєте переконатися у його належному комфорті та безпеці. З цією метою варто відвідати судно під час замовлення та ретельно оглянути його.

Важливо заздалегідь продумати, яким чином буде влаштовано харчування під час подорожі та обрати банкетне чи фуршетне меню. Сьогодні більшість компаній, які надають послуги оренди плавзасобів, також забезпечують влаштування фуршету, надають послуги тамади та діджея, організовують цікаве дозвілля та музичне оформлення подорожі.

Вдале поєднання переваг відпочинку на природі із різноманіттям розважальних програм дає можливість вашому святкуванню надовго залишитися у пам’яті усіх гостей.

Обираючи компанію, слід звертати увагу на те, як давно вона надає подібні послуги. Досвідчені та кваліфіковані команди професіоналів, до яких належить компанія Katera.ua, знають, як влаштувати справжнє свято.

Будьте оригінальні і замовляйте прогулянки теплоходом по Дніпру для ваших друзів та родини! Ми впевнені, що у вас залишаться тільки найкращі враження.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий