Проміняли на пляшку: дика історія з немовлям поставила на вуха всю Україну

Проміняли на пляшку: дика історія з немовлям поставила на вуха всю Україну

В Одесі п’яні батьки кинули п’ятимісячного малюка в центрі міста. Дитину помітили небайдужі одесити і звернулися в поліцію.




Одеські копи забрали з вулиці п’ятимісячну дитину, яку п’яні батьки залишили без нагляду в центрі міста. Як повідомили в прес-службі головного управління Національної поліції в Одеській області, інцидент з малюком стався на вулиці Катерининській, що в центрі міста.


Наголошується, що патрульні прибули на виклик небайдужих громадян, які розповіли, що на Катерининській вулиці чоловік і жінка, які перебувають у нетверезому стані, залишили дитину. Прибувши на місце, інспектори побачили батька, який ледь стояв на ногах. Малюк був на руках у заявника.

«Очевидці повідомили місце проживання сім’ї. За вказаною адресою знайшли жінку в стані сильного алкогольного сп’яніння. Горе-мати була ледь у свідомості, а на питання, чия дитина, відповісти не могла і закрилася в квартирі», – йдеться у повідомленні.



В даний час з малюком все добре – його оглянули лікарі, дитина в безпеці. Батька немовляти доставили у відділення поліції для складання матеріалів. Про ситуацію повідомили відповідні служби.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий