Проти Михайла Поплавського відкрили кримінальне провадження: в чому справа

Проти Михайла Поплавського відкрили кримінальне провадження: в чому справа

Михайло Поплавський, як повідомляє інформагентство Українські новини, посилаючись на власні джерела, став фігурантом кримінального провадження, відкритого співробітниками Національного антикорупційного бюро. Ректора Київського національного університету культури і мистецтв підозрюють в декларуванні недостовірної інформації – зокрема, він нібито “забув” вказати в декларації будинок площею понад 1 тисячі квадратних метрів.




Співробітники НАБУ відкрили кримінальне провадження щодо Михайла Поплавського. “Співаючого ректора” запідозрили в декларуванні недостовірної інформації. Зокрема співробітники антикорупційного органу уточнюють дані по дому площею понад 1 тисячі квадратних метрів, який Поплавський міг “забути” вказати це в своїй декларації.


До речі, будинком співробітники НАБУ зацікавилися не просто так. Його фотографії сам Поплавський неодноразово виставляв в соціальних мережах, однак в декларації даний об’єкт житлової нерухомості чомусь зазначений не був. У зв’язку з цим також варто нагадати, що в декларації за минулий рік Михайло Поплавський вказав дохід у розмірі 25 мільйонів гривень.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий