Пшонка відпочиває: у Києві здають в оренду квартиру «по-багатому» (фото)

Пшонка відпочиває: у Києві здають в оренду квартиру «по-багатому» (фото)

За мандали із підсвіткою у санвузлах та італійській мармур на підлозі просять $2000 в місяць.




У Києві пропонують в оренду незвичну квартиру. Вона оформлена в стилі, який в народі прозвали «пшонка-стайл», через надмірну позолоту та ліпнину. Хоча, власники кажуть, що це дизайнерський ремонт, виконаний за авторським проєктом. Помешкання розташоване недалеко від палацу «Україна» на вулиці Василя Тютюнника (колишня назва — Анрі Барбюса).


«У квартирі виконано дорогий дизайнерський ремонт (2021) за авторським проєктом. У помешканні ніхто не жив, все абсолютно нове, робили ремонт «для себе» з найкращих дорогих матеріалів», — зазначається в оголошені.

Тут і додати нічого, бо все у цій квартирі «по-багатому».



За місяць оренди помешкання просять $2000.

©

© ©

«Квартира — розташована на 18-му поверсі 20-поверхового житлового будинку, з приголомшливим видом на центр столиці. Її площа – 80,1 кв. м. Квартира поділена на дві зони, велика кухня-вітальня, простора спальня, гардероб, два санвузли, велика лоджія + відкритий балкон, вбудовані шафи, достатньо місця для зберігання речей. Балкон утеплений, встановлений кондиціонер, тепла підлога. Обладнаний під зону відпочинку», — зазначається в оголошені.

Ремонт виконаний з дорогих та якісних матеріалів:

  • на підлозі італійський мармур;
  • оздоблення стін – декоративна штукатурка + декоративна ліпнина з гіпсу;
  • на стелі у коридорі та вітальні вітражі з розписом та декоративним підсвічуванням;
  • у санвузлах – декоративні панно та підлоги зроблені за індивідуальним дизайном, у душовій – мозаїка, вся сантехніка італійська;
  • дорогі люстри та декоративне підсвічування, виробництва Італія.

«Усі меблі в квартирі — за індивідуальним замовленням, з дерева, покриття – рояльний лак. Всі міжкімнатні двері виконані за індивідуальним дизайном з вітражним склом, покриття дверей – рояльний лак. На балконі та в санвузлах декоративні мандали з підсвіткою та дзеркалами, так само виконані на замовлення», — зазначають в оголошенні.

Ця квартира, окрім пропозиції про оренду, ще й терміново продається, за неї просять $330 тисяч.

«Напевно, власників на такий ремонт надихнув відомий в Італії готель, він виконаний у схожому стилі. Як на мене, то вартість оренди такої квартири з якісним ремонтом абсолютно доречна. Вона коштує таких грошей. Тільки тепер треба знайти тих, кому сподобається таке житло. Як кажуть: на смак і колір усі фломастери різні. Я гадаю, що знайдеться людина, яка буде її винаймати. Тим паче, можуть знайтись і покупці – квартира продається», — прокоментував для сайту ТСН.ua Сергій Курганов, рієлтор-практик, гендиректор рієлторського об’єднання «Простор».

Цікаво, що в цьому самому будинку, ті самі власники, терміново продають, ще одну схожу по стилю квартиру, але за $250 тисяч. Зазначається, що у квартирі-«близнючці» теж виконаний дорогий дизайнерський ремонт за авторським проєктом у класичному стилі.

Н

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий