Путін і його режим висять на волосинці : Сотник розповів, як впаде держава-агресор

Путін і його режим висять на волосинці : Сотник розповів, як впаде держава-агресор
Влада в РФ тримається на пропаганді, яка вибудувана під одну людину — Путіна, пояснює журналіст.

Путін і його режим висять на волосинці : Сотник розповів, яким чином впаде держава-агресор




Головна зброя Росії – пропаганда, і вона вибудувана під одну людину – президента Володимира Путіна. Рушійні сили пропаганди — гроші, постать Путіна та безвихідь. Таку думку висловив російський журналіст Олександр Сотник на сайті online.ua .


За словами журналіста, пропаганда вселяє росіянам три постулати. «Перший: від тебе конкретно нічого не залежить. Другий: бабло перемагає зло. Третій: не чіпай Володимира Путіна. Про нього, як про небіжчика — або добре, або нічого.

Якщо про нього погано, то і з роботи можуть звільнити. Можуть навіть екстремістом назвати», — пояснив він. На його думку, населення ці 3 головних правила добре засвоїло.



«І влада на цьому і тримається. Вся пропаганда РФ вибудувана під одну людину — Путіна. Це така конструкція влади, — підкреслив Сотник. — Можна прибрати будь-якого. Нещодавно з Радбезу прибрали Гризлова (колишній голова Держдуми РФ – ред.).

Щось змінилося? Нічого. Прибрали Чурова (екс-голова ЦВК РФ, відомий фальсифікаціями результатів виборів — ред.). Нічого не змінилося. Але, якщо прибрати Путіна — конструкція завалиться. Чому?

Тому що сама конструкція влади порожня, за нею тільки брехня і вивіска — Путін. Є вигаданий міф про лідера, але в серцевині — це пустушка», — переконаний журналіст.

Источник: ukr.media

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий