Путін капітулює під час зустрічі з Трампом – Голишев

Путін капітулює під час зустрічі з Трампом – Голишев

Російський блогер Володимир Голишев дав інтерв’ю журналістам «Обозревателя», під час якого висловив переконання, що під час майбутньої зустрічі російського і американського президентів буде використана мова ультиматумів, а не торгу, передає replyua.net.




У відповідь на питання щодо того, які теми будуть підніматися під час майбутньої зустрічі Трампа з Путіним, Голишев зауважив, що Вашингтону Москва насправді непотрібна. Єдиним винятком може бути досягнення головної мети США – повалення режиму сирійського диктатора Башара Асада, якого вже оголосили основним ворогом для народу. Також, продовжив Володимир Голишев, російський та американський президенти можуть подискутувати на тему Північної Кореї. Однак питання України чи скасування санкцій аж ніяк не можна родити предметом торгу. Найкраще, на що може розраховувати Путін, це не введення нових санкцій, або ж деяке послаблення вже діючих, вважає експерт.


«Трамп не визначився із політикою Сполучених Штатів. Він її не визначив із самого початку, однак наразі недоречно буде говорити про те, що бажання Трампа буде щось означати. Крім того, не варто забувати, що Трамп втілює курс Республіканської партії», — заявив Голишев. Експерт вважає, що у Москви немає іншого шляху, як капітулювати з питання Сирії.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий