Путін має плани на захоплення нових територій України? — Скібіцький

Путін має плани на захоплення нових територій України? — Скібіцький

Незабаром Кремль може спробувати атакувати адміністративні межі України з Донбасом силами проросійських бойовиків. Про це вчора, 15-го серпня, ввечері розповів представник ГУР Міністерства оборони України Скібіцький Вадим під час ефіру на «5 каналі», передає replyua.net.




Він розповідав про те, що є деяка ймовірність того, що Путін захоче розширити захоплені території України. «Адже головна ціль Кремля поки що не досягнута. Все що їм треба – це повний контроль над всією Україною», — наголосив Скібіцький. «Наступною метою Москви може бути розширення захопленої території України для того щоб показати, що «ось вона – народна республіка, і нам потрібно отримати особливий статус. Або хоча б виконайте інші умови, які хоче Росія». Приблизно так це може виглядати», — розповів він.


На питання про те, чи дійсно Владимир Путин має на меті зірвати День незалежності в цьому році, Скібіцький відповів: «Ну якщо проаналізувати нинішні обставини, то все і так ясно – Путін вже зриває святкування цієї події. І це сталося набагато раніше, а ніж прогнозували експерти».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий