Путін вибовкав найбільші страхи і бажання

Путін вибовкав найбільші страхи і бажання

Недоречні жарти Путіна видають у ньому небезпечного невротика

Російський президент Володимир Путін – невротик, який все життя видавлює та приховує від оточення свої справжні бажання, страхи і нахили.




Такі люди здатні до брехні та немотивованої агресії, переконаний дослідник поведінки господаря Кремля, відомий політолог Ігор Ейдман, про що він і написав на своїй сторінці у Facebook.


Численні обмовки глави РФ на тему статевих відносин, його жарти «нижче пояса» та  про геїв вказують, що ця тема є для нього дуже гострою, що з нею пов’язані якісь проблеми, страхи, глибоко заховані бажання. Автор припускає: саме тому над особистим життям президента така цупка завіса.

Він звертає увагу на той факт, що в останніх жартах Путіна проскакує підозра стосовно небезпеки, яку становлять геї, та страх перед їх домаганнями.  При цьому глава РФ переконаний, що він є потенційно привабливим для людей нетрадиційної орієнтації. Ейдман має на увазі відповідь очільника країни-агресора на питання режисера Олівера Стоуна про геїв у душі.



Інша гомофобна репліка прозвучала на адресу українського президента Петра Порошенка. Господар Кремля пожартував, що в НАТО, куди збирається його колега з Банкової, «блакитних мундирів» більше, ніж у Росії, та радить йому «бути обережним й уважно поглядати по бокам». Тим самим він переносить свій прихований страх перед геями та особистими статевими фантазіями.

«Саме підсвідомі страхи, які мають глибоко фізіологічний  підтекст, формують ставлення Путіна до Заходу. Він ніби боїться бути ним згвалтованим, тобто поставленим у пасивну, підпорядковану, принижену позицію сильнішими у військовому та економічному плані західними країнами. Взагалі всю світову політику він сприймає як садо-мазохістські відносини, де партнери (вони ж потенційні садисти і насильники): «будуть завжди прагнути до того, щоб посадити … на ланцюг. А як тільки вдасться посадити на ланцюг, вирвуть і зуби, і кігті», — переконаний Ейдман.

Політолог вважає, що російський диктатор «назавжди залишився слабким підлітком з бідної сім’ї, який пішов в дзюдо, щоб захистити себе від постійних принижень та, можливо, зґвалтування».

«Знай.ua»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий