Путін відреагував на вибух на Кримському мосту

Путін відреагував на вибух на Кримському мосту

Диктатор доручив урядові сформувати комісію.




Російський президент-диктатор Володимир Путін доручив створити урядову комісію через надзвичайну подію на Кримському мосту — вибух, який стався зранку 8 жовтня.


Про це повідомив речник глави Кремля Дмитро Пєсков, пишуть російські ЗМП.

За словами Пєскова, комісія має «з’ясувати причини події та якнайшвидше ліквідувати наслідки». До її складу увійдуть силові структури країни-агресорки, а також «влада» анексованого Криму



«Володимир путін у зв’язку з надзвичайною подією на Кримському мосту отримав доповіді голови уряду РФ Михайла Мішустіна, віце-прем’єра Марата Хуснулліна, очльника МНС Олександра Курєнкова та Мінтрансу Геннадія Савельєва, а також керівників силових відомств», – заявив Пєсков

Що відомо про «бавовну» на Кримському мосту

Довгоочікувана «бавовна» сталася у суботу вранці, 8 жовтня, на Кримському мосту. Спочатку російські окупанти повідомили про пожежу. Мовляв, зайнялася цистерна з паливом.  З відео та фото у Мережі, видно, що «забавовнило» на Кримському мосту потужно.

За версією російського Національного антитерористичного комітету, стався підрив вантажного автомобіля. Саме через це, повідомляють, частково обвалилися два автомобільні прольоти. Спікер Держради Криму Володимир Константинов звинуватив в інциденті «українських вандалів».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий