«Путін хоче вирішити «українське питання»: Данілов розповів, у чому полягає головна небезпека

«Путін хоче вирішити «українське питання»: Данілов розповів, у чому полягає головна небезпека

У президента Росії Володимира Путіна доволі «проста» мета – знищення України як держави. Зараз господар Кремля ухвалив рішення, що треба вже розв’язувати «українське питання».




Про це сказав в інтерв’ю «Українській правді» секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов. За його словами, план Путіна полягає не у вторгненні в Україну, а у внутрішній дестабілізації.


Данілов запевнив, що кількість російських військ на кордонах не є якоюсь новиною: «Це практична річ, з якою ми живемо кожного дня, кожної хвилини. І тут немає якихось непередбачуваних речей».

«Але якщо тільки відбудеться внутрішня дестабілізація, потім Путін буде мати можливість скористатися цією дестабілізацією для того, щоб зробити свою чорну справу. Крапка. Якщо не буде внутрішньої дестабілізації, буде набагато складніше виконувати ті завдання, які вони поставили перед собою», – заявив чиновник.



Він вважає, що після закриття телеканалів політичних сил, «афілійованих з Російською Федерацією», та інших превентивних процедур їм стало складно займатися дестабілізацією в країні.

«Лишається інший напрямок. Це енергетика. Те, що відбувається з енергетикою в світі, це не тільки в нашій країні. Це досить багатогранна така проблема. Чому? Тому що тут і COVID, тут і Китай, тут і Тайвань, тут і Індія, тут дуже багато процесів», – додав секретар РНБО.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий