П’яний батько рівненського бурштинового прокурора Боровика насмерть збив жінку [+ФОТО] [+ВІДЕО]

П’яний батько рівненського бурштинового прокурора Боровика насмерть збив жінку [+ФОТО] [+ВІДЕО]

У селі Княгининка 57-річний чоловік, керуючи авто напідпитку, наїхав на 35-річну жінку. Про це повідомляє сайт «Волинські новини» із посиланням на прес-службу волинської поліції.




Пригода сталася 30 січня близько 20 години на автодорозі в селі Княгининок Луцького району. 57-річний мешканець Ківерець, перебуваючи за кермом Subaru Tribeca, виїхав на смугу зустрічного руху, де і вчинив наїзд на пішохода, 35-річну мешканку Луцького району, яка рухалася по узбіччю.


Внаслідок ДТП жінка загинула на місці. Водій залишив місце пригоди.

Згодом, позашляховик правопорушника заблокували інші учасники дорожнього руху, та викликали поліцію.



Як повідомляє видання 0332.ua, ДТП скоїв громадянин Боровик В.В., який найімовірніше є батьком нещодавно затриманого «бурштинового» заступника прокурора Рівненської області — Боровика А.В.

— За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія транспортного засобу затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Згідно із висновком наркологічного дослідження затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння, – повідомив Юрій Угланов, начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий