П’ятирічний син загиблої героїні АТО вразив мережу

П’ятирічний син загиблої героїні АТО вразив мережу

П’ятирічний син загиблої в АТО Катерини Носкової Тимофій хоче стати солдатом, як його мама. Про патріотизм маленького українця розповіла спільнота  «Народний герой України» в Facebook.




Катерина Носкова пішла служити в АТО 18 лютого 2015 року відразу після того, як на фронт пішов її чоловік. Жінка служила в 17-му батальйоні 57-ї бригади. 16 серпня 2015 року під Горлівкою вона разом з іншими військовими потрапила під обстріл. Витягаючи з-під вогню поранених бійців, Катерина сама отримала смертельне поранення.


У жінки, яка геройськи загинула, захищаючи свою країну, залишився в Знам’янці маленький син Тимофій. Його бабуся, мати Катерини, розповіла, що за порадою психологів сказала малюкові, що його мама тепер на зірочці. Виходячи ввечері на поріг будинку, хлопчик піднімав голову в небо і казав: » Я бачу маму!».

А недавно малюк сам зрозумів, що мама померла. За словами бабусі, хлопчик на могилі своєї мами сказав: «Коли я виросту, теж стану солдатом». А коли бабуся йому на це відповіла, що війна закінчиться на той час і воювати не потрібно буде, Тимофій упевнено повторив: «Я все одно буду солдатом».



До слова, батько Тимофія Любомир, відслуживши рік в АТО, після піврічної перерви підписав контракт і пішов знов на фронт. За словами матері Катерини, він піклується про сина, як може, щодня телефонує і спілкується з ним.

У п’ятницю, 9 червня, в Кропивницькому синові учасниці АТО вручили нагороду «Народний герой України», яку посмертно присудили його мамі.

Прямо на сцені чоловік, який вручав нагороди, опустився перед малюком на коліно і пришпилив орден мами до його вишиванки.

Світлина від Народний Герой України.

«Знай.ua»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий