Пєсков різко прокоментував загибель «Гіві»

Пєсков різко прокоментував загибель «Гіві»

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков різко розкритикував звинувачення на адресу Кремля в тому, що він причетний до вбивства одного з ватажків проросійського терористичного угрупування «ДНР» Михайла Толстих «Гіві». Про це він заявив під час розмови з журналістами російського видання «Інтерфакс», передає replyua.net.




«Ми категорично заперечуємо будь-які звинувачення на адресу Москви у причетності до ліквідації представників республік. Про це не може бути і мови», — наголосив представник Путіна. «Я переконаний, що місцеві слідчі органи зможуть правильно розслідувати цю справу та знайти винних – тих, хто насправді намагається дестабілізувати ситуацію в Донецьку», — заявив Пєсков.


В той самий час, відповідаючи на відповідне питання, прес-секретар президента РФ зазначив, що йому невідомо, чи буде Росія допомагати бандформуванням у розслідуванні даної справи. «Про це я вам сказати нічого не можу. У мене немає такої інформації», — відзначив Пєсков. Як повідомлялося раніше, у середу, 8-го лютого, близько 6-ї години ранку у власному кабінеті загинув глава незаконного збройного формування «Сомалі» Толстих Михайло з позивним «Гіві». У «правоохоронців ДНР» основна версія – це українські спецслужби.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий