Пєсков зробив ще одну дивну заяву щодо переговорів по Криму

Пєсков зробив ще одну дивну заяву щодо переговорів по Криму

Президент Російської Федерації Владимир Путин під час переговорів з лідером Сполучених Штатів Дональдом Трампо обговорював багато важливих справ, що стосуються інтересів обох країн, але тема Криму не підіймалася. Про це розповів прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, пише видання «РІА Новини», передає replyua.net.




Відповідаючи на відповідне питання кореспондента, Пєсков сказав: «Під час телефонної розмови лідерів Росії та США питання територіальної приналежності Криму не підіймалося. «Все, що було потрібно, ми сказали. Російська сторона задоволена результатами розмови Володимира Путіна та Дональда Трампа, яка відбулася 28-го січня», — наголосив путінський представник.


Як відомо, 14-го лютого прес-секретар Білого дому Шон Спайсер заявив, що США очікує від Росії деескалації загострених відносин з Україною, в тому числі і повернення Криму. Пєсков також заявив, що російська розвідка не має ніяких зв’язків з колегами зі Сполучених Штатів. «Не потрібно читати ранкові газети. Це моя особиста фраза. Зараз дуже багато антиросійської пропаганди. Дуже важко відрізнити де правда, а де брехня. Давайте почекаємо і ви переконаєтесь», — наголосив Пєсков.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий