Рабинович анонсував peвaнш пpopoсiйських сил в Україні: “Скоро побачите”

Рабинович анонсував peвaнш пpopoсiйських сил в Україні: “Скоро побачите”

В ефірі російського ток-шоу “Вечір з Володимиром Соловйовим”, де Вадим Рабинович виступає в якості бажаного гостя, політик розповів про святкування Дня Перемоги в Україні та peвaнш пpopoсійських сил.




За його словами, представники ОПЗЖ провели трихвилинну зустріч з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, під час якої обговорювали святкування 9 травня.


“Він каже: для мене такого свята немає. Наша вся фракція встала. Я йому сказав: більше для нас немає цього прем’єр-міністра, повернулись і пішли … – заявив Рабинович. – Так, у нас в Україні ще не 45-й рік, у нас десь 43-й. коли Порошенко був – 41-й був, зараз 43. ми йдемо до перемоги, я бачу це по вулицях України. І ви побачите, як ми разом пройдемо єдиним маршем перемоги .. я задоволений вчорашнім днем . Я бачив нову, країну, що відроджується, так, ще зaлякaнy, та ще пpибиту, ми повірили знову і знову промахнулися, але, тим не менш, видужуємо, і ви побачите результати, які будуть на наступних виборах “.

В ефірі ток-шоу він стверджував, що українці з радістю зустрічають політиків “ОПЗЖ”, хоча самі українці в коментарях українським ЗМІ роблять абсолютно протилежні заяви.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий