Рабінович: Потрібно вжити заходів для негайного повернення в Україну молоді, яка виїхала

Рабінович: Потрібно вжити заходів для негайного повернення в Україну молоді, яка виїхала

Уряд знищує Україну, скасовуючи гідні допомоги при народженні дитини, не закуповуючи вакцини і анестезію, а також намагаючись забрати землю у людей. Це змушує все більшу кількість українців, в тому числі молодих фахівців, залишати країну. Таку думку в ефірі авторської програми «Хто кому Рабинович» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат, глава парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, повідомляє УНН.




«Така «позитивна» новина надійшла до нас з Брюсселя, де прем’єр-міністр Чехії Андрій Бабіш заявив, що його країна готова приймати іммігрантів не за запропонованим ЄС квотним принципом, а конкретно — з України. Виходить, що глава уряду Чехії цінує українців більше, ніж українська влада. Сьогодні мільйони наших співгромадян працюють на благо польської, чеської, ізраїльської, португальської, американської економік. Кваліфіковані фахівці, часто зі сфери IT, масово виїжджають з нашої країни. Цього не можна більше допускати», — заявив парламентарій.


Лідер партії «За життя» також повідомив про підготовку спеціальної програми, яка допоможе повернути в Україну молодь, що виїхала і відновити економіку країни.

«На відміну дурних законів нинішньої влади нам знадобиться один день. На зміну економічного вектора розвитку і початок втілення в життя концепції нейтральної, сильної, незалежної «Швейцарії Східної Європи» нам потрібен ще один день. На повернення ж кваліфікованої робочої сили, яка так потрібна нам вдома, можуть піти десятиліття. Партія «За життя» вже займається розробкою програми з повернення молоді в Україну, в якій ми пропонуємо звільнити молодих фахівців і їх бізнес від сплати податків на два роки з повернення на батьківщину. І ми обов’язково доб’ємося результатів на цій ниві», — зазначив політик.



У числі причин, що змушують українців їхати за кордон, він назвав провальну медреформу, в результаті якої перестали закуповуватися вакцини і анестезія, спроби забрати землю у людей в результаті земельної реформи, скасування гідної допомоги при народженні дитини, а також ліквідацію гарантій виплат вкладникам їхніх депозитів.

«Днями закінчився судовий розгляд з державним «Ощадбанком» щодо виплат вкладникам за депозитами. Фахівці провідної юридичної компанії прокоментували вердикт суду з цього питання наступним чином: «В результаті прийнятого судом рішення банк має можливість в принципі не повертати депозити людям». Виходить, що поки «реформа» судової влади в розпалі, влада продовжує обкладати поборами простого українця, роблячи його життя нестерпним. І все це відбувається на тлі нахабного і безсовісного підвищення зарплат депутатам», — підкреслив Вадим Рабінович

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий