РАБОВ они ищут, а не создают робочи места!

РАБОВ они ищут, а не создают робочи места!

Вкалывать за похлебку — это либо ЛЮТЫЙ совок либо РАБСТВО! Рабство, куда Уряд реформаторов нас уверенно ведет…




УРЯД реформаторов рвет шаблоны


Особам працездатного віку, які претендують на субсидію, але не реєструються як безробітні… органи соцзахисту автоматично рахуватимуть дохід три прожиткові мінімуми – 5286 гривень. Тим, хто є дійсно безробітним, необхідно буде стати на облік до центру зайнятості.

— Но!!!! Барабанная дробь… тут их уже ждут!



На Львівщині безробітних пропонують не випускати за кордон у робочий час…

Безробітний повинен сам її шукати. З нашою допомогою, але – сам. А він замість цього їде за кордон. Я в робочий час не можу собі дозволити поїхати за кордон. А він їде, – Василь Барилюк шкодує, що покарати порушника неможливо.

Він пропонує законодавчо запровадити заборону – в робочий час виїжджати безробітному за кордон, якщо він стоїть на обліку в службі зайнятості.

«Це змусить безробітного активніше шукати роботу вдома», – передбачає директор Львівського обласного центру зайнятості.

— У мну ваприс… а если он нелегально дома работать будет, то все ок?! 

«Людина відмовляється від офіційної зарплати в 7 тисяч гривень і погоджується на мінімальну зарплату плюс «в конверті», тому що вона отримує субсидії»…

— Ну во-первых это ВАШ Уряд и Уряд Сени присадил страну на иглу, а во-вторых… 7 тысяч… нихренаськи себе зряплата! Это ж наверное даже раз год мона будет в кино сходить и 2 раза в год понюхать мясо! Пока чиновники из окошка лимузина будут новые кары придумывать…Не… все таки один раз… то ж грязными 7 тысяч…

Раніше на одне місце претендувало 10 і більше осіб. Зараз на одне місце претендує одна-дві особи, а у Львові вакансій є більше, ніж охочих працювати. Роботодавці створюють багато нових робочих місць», – констатує Василь Барилюк.

— РАБОВ они ищут, а не создают робочи места!  Вкалывать за похлебку — это либо ЛЮТЫЙ совок либо РАБСТВО!

Рабство, куда Уряд реформаторов нас уверенно ведет…

Миха Анархист
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий