Радник прем’єра подав у відставку! Коли вже піде сам Яценюк?

Народний депутат від БПП Леонід Козаченко написав заяву про складання повноважень позаштатного радника прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, повідомила прес-служба політсили, пишет «Новое время».

«Прийняте мною рішення обумовлено тим, що сьогодні уряд має найнижчий рейтинг за всю історію незалежної України. Ті результати, які були досягнуті за останні півтора року, створили не тільки серйозну загрозу для подальшого існування економіки, але і можливу загрозу для існування держави в цілому. Ми створили прецедент, якого не було ні в одній країні світу», — заявив Козаченко.




При цьому він підкреслив, що незважаючи на те, що в країні війна, криза і проблеми, успадковані від попередньої влади, можна було б набагато ефективніше здійснити реформи, вдосконалити фіскальну політику, провести дерегуляцію у сфері управління.


«Ми попросили технічної допомоги на суму майже $3 млрд. Ми залучили велику кількість іноземців до роботи в уряді, натомість нічого не отримали. Все це стало результатом відсутності належного діалогу з представниками бізнес-співтовариств, відсутність контактів з громадянським суспільством. На мою думку, це було результатом браку досвіду у тих, хто брався за справи, які йому не під силу і, звичайно, відсутністю належної волі у тих, хто обіймає ключові посади в політичному істеблішменті», — заявив Козаченко.

«За останній рік у мене не було можливості зустрітися з прем’єр-міністром України, щоб обговорити ці проблеми та шляхи їх вирішення, тому я прийняв рішення скласти з себе ці повноваження», — підсумував він.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий