Реал на виїзді переміг Баварію в півфіналі Ліги чемпіонів

Реал на виїзді переміг Баварію в півфіналі Ліги чемпіонів

Мюнхенська Баварія поступилася мадридському Реалу в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів з рахунком 1:2.




Першими забили господарі, довівши до логічного завершення швидку атаку. На 28 хвилині Кімміх прорвався по своєму флангу, отримав пас від Родрігеса та відкрив рахунок після помилки Наваса.


До кінця першого тайму Баварія мала ще декілька хороших шансів, однак Рібері, Хуммельс і Мюллєр не реалізували гольові моменти. Реал цим скористався та зрівняв рахунок ще перед перервою – Марсело потужним ударом вразив дальній кут мюнхенських воріт.

У другому таймі Реал досить швидко вийшов вперед, коли Рафінья припустився жахливої помилки та обрізав всю команду. Васкес і Асенсіо розіграли просту комбінацію, після чого м’яч вдруге опинився у сітці за спиною Ульрайха.



Баварія намагалася відігратися головним чином зусиллями Рібері, але Франк не зумів підкріпити свою хорошу гру бодай одним голом. На протилежному кінці поля рахунок могли змінити Роналду та Бензема – гол португальця скасували через гру рукою, а француз не переграв Ульрайха.

Вигравши гостьовий поєдинок, Реал став явним фаворитом на вихід у фінал Ліги чемпіонів. Матч-відповідь суперники проведуть першого травня на Сантьяго Бернабеу.

 Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу, перший матч

Баварія – Реал – 1:2

Голи: Кімміх, 28 – Марсело, 44, Асенсіо, 57

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий