Релігійний фанатик убив 10-річну дівчинку з Вінниці (ФОТО)

Міліція Хмельницької області шукає чоловіка, який убив маленьку дівчинку з Вінниці. Про це повідомляє портал Znaj.ua.




Згідно з повідомленням, чоловік на ім’я Андрій (на фото) убив 10-річну Ганну Х. з Вінниці. Рештки тіла дитини були знайдені 14 вересня неподалік села Заслучне Хмельницької області.


– Дівчинку жорстоко вбили. Її рештки знайшли розкиданими на пасовищі. Тіло пролежало там близько трьох тижнів, можливо бродячі пси розтягнули його по всьому полю, – повідомили у прес-службі Хмельницької обласної міліції.

Більше місяця міліція Хмельницької області шукала, кому належать рештки, знайдені у полі. На жертві була футболка рожевого кольору без рукавів, з лівого боку нашито зображення у вигляді обличчя дівчинки з бантиком, яка усміхається. А на синій спідниці — білі сердечки.



3

У міліційному орієнтуванні йдеться, що підозрюваний Андрій цікавиться окультними науками, якими саме – правоохоронці не уточнюють. Його приблизний вік – 45-60 років. Чоловік має трохи повнувату статуру. Волосся темне з сивиною, середньої довжини, зібране у хвіст (але може мати і коротку стрижку). Може носити вуса або бороду. На животі з правого боку має шрам, ймовірно, нанесений гострим предметом. Переважно розмовляє українською мовою, але іноді може переходити на російську.

2

В міліції просять всіх, хто володіє будь-якою інформацією про цього чоловіка, повідомити у найближчий відділок міліції за телефоном 102 або телефоном у місті Хмельницькому (0382) 69-23-15.

 

i-vin.info

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий