Російська сторона «плюнула» в сторону нормандського формату — Геращенко

Російська сторона «плюнула» в сторону нормандського формату — Геращенко

Під час засідання тристоронньої контактної групи у Мінську Російська сторона вирішили критикувати та дискредитувати «нормандський формат». Про це сьогодні у своєму Фейсбуці розповіла головний віце-спікер ВРУ, яка представляє гуманітарну групу Тристоронньої контактної групи Геращенко Ірина, передає replyua.net.




«У мене є декілька важливих новин. Це було перше засідання, яке відбулося 26-го серпня у Мінську, з моменту провокацій у анексованому Криму, автором яких був Кремль. Після того, напевно пам’ятаєте, Володимир Путін заявив, що більше немає ніякого сенсу у проведенні зустрічі «нормандського формату». А вже вчора московські пішаки просто зірвались в критиці на зустрічі в Мінську. Вони намагалися принизити значущість «нормандського формату», — розповіла вона.


В той самий час вона додала, що варто звернути увагу на політичні заявки «ОРДЛО» стосовно амністування в’язнів. «Лідерам нормандського формату потрібно звертати увагу на те, що ховається за всіма цими вигуками російської сторони», — наголосила Геращенко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий