Російські морпіхи відмовились висаджуватись в Одесі: подробиці

Російські морпіхи відмовились висаджуватись в Одесі: подробиці

Російські військові влаштували бунт, щоб не виконувати завдання в Одесі.




Один з підрозділів російського морського десанту, який майже повністю складається зі строковиків, влаштував справжній бунт, коли отримав наказ висадитися прямо в Одесі.


Про це повідомляє місцеве видання «Думська», кореспондентам якого вдалося поспілкуватися з родичами 810-ї бригади морпіхів РФ, яка дислокується у Криму.

За їх словами, командування окупантів планувало висадити десант прямо в Одесі на Лузанівському пляжі, який українській військові заблокували протитанковими їжаками. Морпіхи РФ мали попередньо відпрацювати околиці із систем залпового вогню, а над затокою запустити вертольоти та БПЛА.



У останній момент росіяни зв’язалися зі своїм командуванням та просили дати їм можливість втекти. Як з’ясувалося, на кораблях окупантів після задачі «висадитися в Одесі» стався справжній бунт.

«Хлопчики-строковики відмовилися виконувати наказ і штурмувати узбережжя великого міста-мільйонника. Можливо, їх жахнула сама ідея такої шаленої операції, але ми схиляємось до того, що російських юнаків злегка налякали українські морпіхи, більшість яких провела на війні по п’ять і більше років. Заради справедливості треба сказати, що й українські війська вчинили по-людськи, не влаштувавши різанину прямо в затоці», — передає «Думська».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий