Російський опозиціонер вказав на казус з представницею РФ на «Євробаченні – 2017»

Російський опозиціонер вказав на казус з представницею РФ на «Євробаченні – 2017»

У питанні допуску російської виконавиці Юлії Самойлової на конкурс «Євробачення-2017» Україні потрібно дотримуватися закону, який «ніхто не має права порушувати». Як передає replyua.net, подібну думку в інтерв’ю «Обозревателю» висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий.




Оцінюючи заяву радника глави МВС України Антона Геращенка про те, що Самойлова повинна бути затримана, політик сказав: «Що стосується рішення України — я не готовий це коментувати, тому що мова йде про абсолютно формальні речі. Це рішення засноване на законі і пов’язане з відвідинами Криму». Він визнав: «Так, закон треба виконувати, і ні у кого немає права його порушувати». У той же час Боровий зауважив: «Це ж міжнародний конкурс, який проводиться під егідою міжнародної організації. Можливо, Україна в даному випадку повинна керуватися міжнародними угодами. Це політичний і дипломатичний казус. Його, безумовно, треба вирішувати», — сказав він. Боровий погодився з тим, що вибір такої представниці Росії на престижному конкурсі – «елемент пропаганди і гібридної війни».


У той же час, Костянтин Боровий додав, що українським ЗМІ не варто розкручувати «абсолютно неадекватних, маргінальних російських політиків», зокрема, «огидного черв’яка» Віталія Мілонова, який запропонував охороняти російську співачку в Києві за допомогою козаків.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий