Російський опозиціонер вважає, що Шеремета вбили спецслужби Росії

Російський опозиціонер вважає, що Шеремета вбили спецслужби Росії

Російський опозиціонер Ілля Яшин, прокоментувавши трагічну смерть кореспондента Павла Шеремета, розповів що до причетності спецслужб Росії. Про це він написав у своєму Фейсбуці, назвавши головну версію замаху на Шеремета – російські спецслужби, передає replyua.net.




«На мою думку, саме така версія являється найбільш точною, та вимагає максимальних зусиль з боку тих, хто займається даною справою.» — зазначив він. «За деталями вибуху видно, що бомбу встановили професіонали. Вона не залишила водію ніяких шансів. До того ж, ніхто інший не постраждав. Таке виконання вбивства більш за все притаманне спеціалізованим службам.» — зазначив він.


«Також у ймовірних російських вбивць були певні мотиви. Давайте дивитись правді в очі: Путін не припиняє вести холодну війну з Україною. Видовищний вибух в самому центрі Києва спричинив дестабілізацію політичного стану в Україні та поставить під сумнів репутацію влади. Ви тільки зверніть увагу, як Кремль пускає думку про те, що українська влада нездатна захистити своїх кореспондентів. Це про щось говорить.» — підкреслив Яшин.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий