Російський співак звернувся до росіян: «Вас «мають» в дупу не американці, а Путін»

Російський співак звернувся до росіян: «Вас «мають» в дупу не американці, а Путін»

Музикант, добре відомий і в нашій країні під сценічним ім’ям «Професор Лебединський» (особливо за піснею «Я убью тебя лодочник»), поділився своїми роздумами про те, як російська пропаганда притупляє здоровий глузд громадян, зомбує і відволікає їх від реальних проблем. Окрім постійних публікацій у соцмережі, які викривають злочинні дії російської влади щодо росіян і факти зазомбованості громадян, артист дає інтерв’ю відомим виданням, аби розкрити очі людям.


Видання «Обозреватель»цитує слова артиста:

Зомбують люто. Тому люди перестали нормально реагувати на інформацію. Ну просто в обличчя їм кажеш:»Ти розумієш, що путінські друзі — мільярдери?»,»Ти розумієш, що вся країна розграбована?». А люди відводять очі і кажуть:»Ну ладно, а Обама он що робить?!».

При чому тут Обама, я їм кажу. Чого ви з Фоми на Ярему весь час перекидуєте? Тебе, любий мій російський співвітчизник, трахає в дупу твій же уряд, при цьому вказуючи тобі на те, що в цьому винен хтось інший: українці, сирійці, американці, геї з Європи — та хто завгодно! А ти ведешся на цю маячню, як тупа курка. Розумію, дуже важко зізнатися, що у тебе член Путіна в дупі, і що ти — тупий баран, але зізнатися скоро все одно доведеться — цей мерзенний акт видно вже всьому світу.

Картинки по запросу путин трахает народ



Картинки по запросу путин трахает народ

Screenshot_6

Музикант вважає головним джерелом впливу на громадян Росії телебачення. За словами Лебединського, поки російські телеканали роблять все можливе, щоб «зомбувати» і відволікати людей від реальних проблем, якихось змін в їхній країні не варто чекати.

Картинки по запросу путин трахает народ

Screenshot_10

Screenshot_8

До речі, Олексій Лебединський прийняв рішення покинути свою країну. Тепер музикант живе і працює в США.

Нещодавно він випустив саркастичний кліп про «Ватників». Також музикант закликав свідомих росіян припинити агресію проти України.

Джерело

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий