Російсько-українським відносинам хана: Скабєєва влаштувала істерику після пісні українських військових про Путіна. Відео

Російсько-українським відносинам хана: Скабєєва влаштувала істерику після пісні українських військових про Путіна. Відео

Російська топпропагандистка Ольга Скабєєва розлютилася через те, що українські військові на репетиції військового параду в Києві виконали відому пісню про президента Росії Володимира Путіна харківських ультрас. «Журналістка» пригрозила наслідками.




Витівку ведуча пропагандистського ток-шоу «60 минут» прокоментувала на телеканалі «Россия-1» в прямому ефірі. У зв’язку із ситуацією Скабєєва назвала державу «українським талібаном» (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).


Також вона заявила, мовляв, «сусідня держава пробила нове дно». Скабєєва й іншим способом образила українців – сказавши, що не показала ролик в ефірі, щоб «не рекламувати ідіотів».

Вона вважає, що після того, що сталося, відносинам України і Росії «хана», якщо правоохоронці «негайно» не знайдуть і не покарають причетних публічно. За її словами, пісня нібито образила не тільки президента РФ, а й росіян.



«Чи будуть включати цю кричалку в офіційну частину параду – невідомо. Але наслідки будуть. І сумніватися не варто», – підсумувала ведуча погрозою українцям.

Обережно, на відео – пропаганда РФ!

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий