Росія дуже захотіла «зіскочити» з «Мінська» після зустрічі в Сочі – політолог

Росія дуже захотіла «зіскочити» з «Мінська» після зустрічі в Сочі – політолог

Відомий політолог Олеся Яхно-Бєлковська на своїй сторінці у соцмережі Facebook пише, що у вівторок, зустрічаючись з німецьким канцлером Ангелою Меркель, глава Кремля Володимир Путін наважився поскаржитися на відсутність покарань винних у трагедії в Одесі, яка трапилася у Одесі три роки тому, передає replyua.net.




Тим часом, вважає Яхно-Бєлковська, глава російської держави мав би цікавитися абсолютно іншими питаннями, щонайменше, двома. Мова йде про те, що Росії повинна виконати рішення Міжнародного суду ООН стосовно Меджлісу та українських шкіл в анексованому Криму. Крім того, додала експерт, Москва повинна вибачитися за те, що збила 17 липня 2014 року боїнг МН17, використавши для цього «Бук». Політолог нагадала, що у звіті нідерландських прокурорів зазначається, що його привезли з Росії, а потім назад туди ж відвезли. Також вчора Путін повідомив, що «в України вже немає шансів для реалізації «Мінська».


«Але в дійсності втратила не Україна, а це Росії дуже захотілося «зіскочити» з «Мінська» після зустрічі в Сочі. Тим паче, що чітко стало ясно: спершу гарантія безпеки, а після цього – політичне рішення, а не забаганки Кремля»,- наголосила експерт.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий