Роз’їзди Гончарука на самокаті по Кабміну викликали бурю в мережі: «Почуття міри не завадило б»

Роз’їзди Гончарука на самокаті по Кабміну викликали бурю в мережі: «Почуття міри не завадило б»

Олексій Гончарук, прем’єр-міністр України привітав учнів з 1 вересня. Відповідне з’явилося відеозвернення у Facebook.




У ролику Гончарук катається по будівлі Кабміну на самокаті і розповідає про саму будівлю.


«Привіт, друзі. Сьогодні 1 вересня, День знань. Завтра ви підете в школу… А я піду на роботу в Кабінет міністрів України, де я працюю прем’єр-міністром. Коли хтось із вас також буде прем’єр-міністром. Але на той момент Україна вже буде сильною модерновою державою, з якою рахуватимуться у світі», — розповідає Гончарук.

Прем’єр-міністр зазначив, що коридори Кабміну настільки довгі, що ними можна покататися на самокаті.

«Міністри приймають найважливіші рішення для країни. Але для того, щоб країна була успішною, нам потрібні розумні, освічені, вільні громадяни. Ви! Тому вчіться дуже добре, а ми в уряді зробимо все для того, щоб створити для цього всі необхідні умови», — закінчив своє звернення Гончарук.

Українці не пройшли повз такого звернення на 1 вересня від нового прем’єр-міністра і відзначили креативність цього ролика і висловили надію на те, що совок нарешті закінчився. В основному ж українці



«Хай у вас все вийде. Удачі, вам, АЛЕ БЕЗ ЧЕРВОНИХ КРАВАТОК(заборонити їх законодавчо🤣)», «Почуття міри не завадило б і Прем’єр міністра…», » Та сподобалось!) Тепер давай покажіть пане , що ви не лайно!», «Я просто в шокі «, «Як добре, що немає совка», «Вперед і вгору))», «Це просто слова», «Капець. З самокатом було дуже радикально…..», «За**али ви своїми роліками», «Кругообіг зубожіння українців і виїзд за кордон очікує нас при команді Зе», » Це вже мона намазати на хліб?», «це поки «видовище», » Паркан у кадрі…», » А може краще почати з модернізації всіх шкіл в Україні ???», «Позорисько», «Зверніть увагу,будь ласка, на необґрунтовано високі тарифи на опалення.Батареї в квартирах стали золотими», » А можна державні кольори використовувати, а не політичні?», — пишуть українці під відеороликом.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий