«Розіп’ятий хлопчик» нервово курить: у РФ розродилися новим жорстким фейком про ЗСУ, слів немає цензурних

«Розіп’ятий хлопчик» нервово курить: у РФ розродилися новим жорстким фейком про ЗСУ, слів немає цензурних

На російському “Першому каналі” член Ради Федерації РФ від окупованого Криму Ольга Ковтіді розповіла чергову криваву історію про “звірства” українців за участю “восьмирічної згвалтованої дівчинки”




Про це Ковтіді говорила в програмі “Время покажет” скандального російського пропагандиста Артема Шейнина.


За її словами, на Донбасі є багато випадків, про які «просто страшно говорити”. Наприклад, “восьмирічна згвалтована дівчинка, якій в піхву заливається пінобетон”.

“Пропоную Олі тепер привласнити поганяло “Оля-пінобетон”, – висловився про цей виступ Ольги Ковтіді блогер Сергій Запорожский, який виклав уривок програми в соцмережі.



На цьому Ковтіді не зупинилася, і розповіла ще про “чотирьох дівчаток, від 18 до 25 років”, яким “на лобі вирізали “дружина сепаратиста”, “кума сепаратиста”, “дочка сепаратиста”.

Виступ активно коментують в мережі: «Ну вона ж довбонута на всю голову. Її навіть лікувати марно. Так і помре дура дурепою», «Страшніше і гірше я не бачив, а нинішній влади тільки такі як ця блеать і потрібні», «Ну це звіздець… “розіп’ятий хлопчик” тепер просто зобов’язаний одружитися на “піно-дівчинці” Слів немає цензурних…», «Я вчора дивилася цю програму… мало не знудило!! Коли вже ця моторошна пропаганда припиниться! Скільки можна з Українців монстрів робити?»,« Там у них шиза прогресує… Жах і в це вірять ці ідіоти…».

    

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий