Розвідка підтвердила влучання в Керчі: у Мережі пишуть про ураження ракетного корабля (відео)

Розвідка підтвердила влучання в Керчі: у Мережі пишуть про ураження ракетного корабля (відео)

Попередньо, на суднобудівному заводі в Керчі є попадання в малий ракетний корабель проєкту 22800 «Каракурт», що будується.




В українській розвідці підтвердили влучання в тимчасово окупованій Керчі після вибухів у Криму. У Мережі пишуть, нібито вдалося уразити малий ракетний корабель, який ще будується.


Інформацію про влучання підтвердило джерело в Головному управлінні розвідки Міноборони, пише hromadske.

«Є влучання, інформація уточнюється», — сказав співрозмовник.



Низка місцевих Telegram-каналів, зокрема «Крымский ветер», пишуть, що на суднобудівному заводі в Керчі є попадання в малий ракетний корабель проєкту 22800 «Каракурт», що будується. Проте підтвердження цієї інформації поки немає.

«Жирна ціль»

У telegram-каналі «Миколаївський Ваньок» з’явилася інформація про те, що близько двох годин тому зафіксовано мінімум триприльоти по малому ракетному кораблю «Аскольд», який стояв південніше Керчі.

Telegram-канал «Кримський вітер» також підтверджує інформацію про ураження «Аскольда» і пояснює, чому це «жирна ціль».

«Цей носій крилатих ракет «Калібр» є одним із найновіших і найсучасніших кораблів чф рф. Він був закладений у 2016 році якраз на Керченському судноремонтному заводі «Залив», і спущений на воду лише у 2021 році. Для розуміння, крім восьми пускових установок для «Калібрів», на його озброєнні стоїть власна система ППО – ЗРК «Панцир-М» та комплекс БПЛА «Орлан-10″ для ведення розвідки. Жирна ціль», — йдеться у повідомленні

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий