Сакварелідзе розповів про хабар, який йому пропонували. ВІДЕО

За керування корупційними схемами з продажу нафтопродуктів екс-заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе пропонував хабар «людини Макаренко». Про це він повідомив в ефірі «Громадського».




Екс-заступник генпрокурора розповів про випадок, коли йому пропонували хабар за «кришування» певних схем, про що він повідомив у правоохоронні органи.


«Зареєстрували виробництво, але факти не перевірили», — повідомив він.

За словами Сакварелідзе, чоловік, який пропонував йому хабар, був йому поверхнево знайомий і відрекомендувався «людиною Макаренко» (Анатолій Макаренко — колишній керівник державної митниці).



«У нього дуже знайоме обличчя і ми зустрічалися раніше. Він сказав: «Ти на високій посаді — там були схеми, якщо ти готовий керувати схемами, то можуть бути цікаві теми, можна домовитися з людьми. Продавати нафтопродукцію», — розповів Сакварелідзе.

Як повідомлялося, заступника генпрокурора — прокурора Одеської області Давида Сакварелідзе 29 березня звільнили з прокуратури.

Його посаду генеральний прокурор Віктор Шокін ліквідував, а самого Сакварелідзе разом із звільненням також залучив до дисциплінарної відповідальності «за грубе порушення правил прокурорської етики і втручання в непередбаченому законодавством порядку в службову діяльність іншого прокурора, здійснення вчинку, який порочить працівника прокуратури, невиконання та недолжное виконання службових обов’язків».

Источник: uainfo

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий