Саша Сотник: дебіліада Лаврова (відео)

Саша Сотник: дебіліада Лаврова (відео)

Російський журналіст Саша Сотник дав короткий дотепний дайджест останніх новин з Російської Федерації, — про це інформує replyua.net.




Так, на думку журналіста, найбільш помітною подією тижня, що минає, став гучний конфуз очільника російського МЗС Сергія Лаврова, який у коридорі приміщення ОБСЄ обізвав західного репортера «дебілом». Сотник іронізує, що це – ще не найстрашніша зброя російської дипломатії. Наприклад, у контексті того, що Міністра культури Володимира Медінського назвали «панфіловцем», варто його озброїти в’язкою гранат і відправити штурмувати ворожі коридори. Посмертно йому можна буде присвоїти звання «п’ятого мушкетера», «двадцять сьомого бакинського комісара», «одинадцятого негреняти» та «четвертого поросяти». До речі, з поросятами вийшов окремий конфуз – одна несвідома громадянка була винна грошей державі і судові пристави описали її порося. А жінка його засмажила і з’їла, за що отримає чималий тюремний строк.


Не обійшов увагою Сотник і новину про те, що в центрі Москви з’явився новий заклад – кафе під назвою «НКВД». На думку журналіста, до повного комплекту не вистачає ще закусочної «ІДІЛ» та рюмочної «Гестапо». Як зауважує журналіст, тепер-то в Росії все добре: нову ядерну торпеду випробували, «Роснафту» продали – можна відпочивати.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий