Савченко розповіла подробиці своєї поїздки на Донбас

Савченко розповіла подробиці своєї поїздки на Донбас

Народний депутат, член ПАРЄ Надія Савченко підтвердила, що зустрічалась з людьми, які брали її в полон, однак заявила, що була не на окупованих територіях, а «в прикордонних ділянках до сірої зони».




Про це вона розповіла в ефірі телеканалу «112 Україна«.


При цьому вона відмовилась уточнювати конкретні географічні назви місць, де вона побувала:

«Я вам скажу, що це не був ні Донецьк, ні Луганськ. Це були прикордонні території до сірої зони. Просто маленькі села, де ще залишилися люди», – сказала Савченко.



За словами нардепа, представники ОРДЛО самі зв’язалися з нею.

«Звинувачення, що я намагалась пересікти кордон біля села Красногорівка безпідставні, але я дійсно тримаю зв’язок. Причому вийшли на мене ці люди перші. Це люди з окупованих територій, не одна людина, їх дуже багато. Це навіть ті люди, які тримали мене свого часу в полоні і вони теж на мене вийшли перші. В них залишився мій телефон ще з тих часів, коли вони мене з ним вкрали», – заявила Савченко.

«Люди вийшли на мене самі не дивлячись на те, що вони служать тій армії. Це означає, що в нас є друг в тилу ворога і цим ніколи не можна зневажати…», – зазначила вона

«Мені дуже жаль, що мене в Україні чують «заднім числом». Я говорила, що треба починати діалог півроку тому, як вийшла. А тепер уже треба думати, як воювати.Пізно починати діалог, але я ще сподіваюся на останній шанс«, – сказала нардеп.

 

Валентина Романенко, УП

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий