Савченко визнала, що її візит до «ДНР» погоджувався з Москвою

Савченко визнала, що її візит до «ДНР» погоджувався з Москвою

Народний депутат України Надія Савченко підтвердила, що її нещодавній візит до окупованої частини Донбасу було узгоджено з Москвою. Про це вона завила під час прес-конференції у вівторок, 28-го лютого, передає replyua.net.




«Звісно, що на це дозвіл давала Москва. Але охорона була організована силами «Донецької народної республіки». Але мені абсолютно все одно, як це все організовувалося. Головне було те, що ми робили», — заявила Савченко. В той самий час вона наголосила, «що влада продовжує свою безвідповідальну бездіяльність у питанні звільнення заручників».


«Звісно, їм простіше переключити увагу з себе на мене та на Медведчука. Вони лише роблять голосні заяви про те, що нікого не залишать і ні про кого не забудуть. Тільки це ніяк не допомагає нашим людям, які знаходяться у полоні бойовиків», — зауважила Савченко. Як повідомлялося раніше, народний депутат України Надія Савченко разом з Володимиром Рубаном відправилися до окупованого Донецька для того, щоб вести переговори на тему обміну заручниками та відвідати їх у камерах, де їх утримують. Нещодавно на своїй сторінці Надія Савченко оприлюднила фото, на яких вона фігурує з українськими військовополоненими.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий