Сенсація! Український вчений створив вакцину від раку

Сенсація! Український вчений створив вакцину від раку

Рак з кожним роком забирає життя мільйонів людей у всьому світі. Чи є панацея від цієї страшної хвороби та чому від нас ховають правду про рак — з’ясовував «Секретний фронт».




За підрахунками вчених, у найближчі 20 років захворюваність на рак зросте на 70%. Однак ще у минулому столітті українці зробили революційне відкриття, яке може врятувати людство від смертельної епідемії.


У 70-х роках вчений Дмитро Затула виявив мікроскопічний організм, який стимулює розвиток раку. Щоб виявити збудник захворювання, Затула досліджував усі мікроби у повітрі та приманював їх за допомогою речовини агар-агар, яку виробляють з особливих водоростей та використовують у кулінарії. Оригінальний вчений складав агар-агар у прозорі лабораторні ємності та розставляв їх як приманки для бактерій. В одній з таких пасток оселився мікроб під назвою Bacillus megaterium, який блискавично утворив колонію. Коли Затула прищепив його лабораторним мишам, тварини почали швидко помирати від раку.



Але на цьому експеримент вченого не закінчився. Він почав підселяти до вбивчого мікроба інші організми, поки не виявив, що одна з бактерій атакує та знищує смертельний Bacillus megaterium. Нею виявилася… добре відома науковцям картопляна паличка.

Саме на основі картопляної палички Затула створив вакцину, яка мала б врятувати людство від раку. Винахід українського вченого мав би стати сенсацію у науковому світі. Однак президент АМН СРСР Микола Блохін раптово блокує дослідження вченого і віддає наказ не надавати йому розголосу.

Вже після смерті вченого, у незалежній Україні, послідовники Затули провели клінічні дослідження та впевнилися, що вакцина працює. В 2003 році препарат отримав реєстрацію та протягом 5 років допоміг більш ніж 5000 тис. українцям, адже підвищував ефективність стандартної схеми лікування раку на 40%.

Источник: ictv

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий