Шахтар – Наполі. Анонс

Шахтар – Наполі. Анонс

Футбол 24 представляє анонс матчу 1-го туру Ліги чемпіонів.




Шахтар – Наполі


13 вересня, 21:45, Харків, ОСК «Металіст»

Головний арбітр: Фелікс Цвайєр (Німеччина)



Телетрансляція на каналі «Україна» та «Футбол 2», текстова онлайн-трансляція на сайті «Футбол 24».

Шахтар передостаннім з українських клубів відкриває єврокубкову осінь (найпізніше стартує Зоря). Донецький клуб як чемпіон України стартує в груповому етапі Ліги чемпіонів.

Група Шахтаря в ЛЧ – не позаздриш. Мова, в першу чергу, про Наполі та Манчестер Сіті. Третій суперник – Фейєноорд. Розраховувати на кваліфікацію в плей-офф Ліги чемпіонів шансів не так багато.

Перший іспит – італійський Наполі. Третя команда Італії з найкращою атакою Серії А (94 голи в сезоні 2016/17). В цьому сезоні неаполітанці стартували з 3-х перемог в 3-х матчах в чемпіонаті Італії, забиваючи в кожній грі по 3 голи: розгромлені Верона (3:1), Аталанта (3:1) та Болонья (3:0). В кваліфікації ЛЧ Наполі забив Ніцці по 2 голи в кожній грі. Тобто жоден з суперників ще не йшов з поля, не отримавши менше двох голів та без поразки. Фантастичний старт!

Як зупинити цю машину коуча Наполі Мауріціо Саррі? Донеччанам зробити це буде вкрай важко. Наполі має неймовірно потужну атакуючу лінію: Кальєхон-Мертенс-Інсіньє, які на трьох забили 60 голів в минулому сезоні (Мертенс – 28, Інсіньє – 18, Кальєхон – 14). Не говорячи вже про капітана неаполітанців, атакуючого півзахисника Марека Хамшика.

У Наполі перед грою в Харкові лише одна втрата. Травмований центральний захисник Влад Кірікеш. Ймовірно, що його замінить досвідчений 32-річний Рауль Альбіоль.

Шахтар, в свою чергу, також втратив центрбека – зламався в грі з Зорею Сергій Кривцов. Його може підмінити Іван Ордець.

Також в лазареті Максим Малишев, але у Максима травма більш серйозна, розрив «хрестів» коліна, і щонайменше півроку він не помічник команді.

Слова

Паулу Фонсека:

– Я знаю, наскільки гра буде важка. Звичайно, що ми готувалися трішки по-іншому, але ми не змінюємо стиль своєї гри. Ми розуміємо, що зустрінемося з дуже сильною командою. Можливо, з однією з найсильніших команд Європи. Прекрасно розуміємо, на скільки сильним буде суперник. Минулого сезону команда програла лише 4 матчі. Це найкраща команда Італії по кількості забитих голів. Саме тому нам потрібно бути практично ідеальними, щоб справитися з Наполі.

 Мауріціо Саррі:

– Завтра буде складна, але і цікава гра. Шахтар в Італії не сильно відомий. Але ми знаємо, що він має в своєму складі кваліфікованих гравців. Шахтар атакує з використанням флангів, його гравці краще працюють з м’ячем, ніж гравці Динамо. В Динамо було більше атлетичних гравців.

 Орієнтовні склади

Шахтар: Пятов – Срна, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі – Степаненко, Фред – Марлос, Тайсон, Бернард – Феррейра

Наполі: Рейна – Хюсай, Альбіоль, Кулібалі, Гулам – Аллан (Зєлінскі), Жоржіньо, Хамшик – Кальєхон, Мертенс (Мілік), Інсіньє

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий