Шахтар переграв Манчестер Сіті та вийшов в 1/8 Ліги чемпіонів

Шахтар переграв Манчестер Сіті та вийшов в 1/8 Ліги чемпіонів

Шахтар переміг Манчестер Сіті у 6 турі групового етапу Ліги чемпіонів 2017/18. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.




Шахтар завдав Ман Сіті першої за 29 матчів поразки. Голи забивали Бернард, Ісмаїлі та Агуеро.


Шахтар створив першу нагоду відзначитись. Бернард і Степаненко продерлись зліва, а Факундо Феррейра замикав простріл Тараса, однак його удар встигли заблокувати захисники. На старті поєдинку Тайсон потягнув стегно під час ривка в центрі поля. Однак бразилець зумів продовжити гру, а Коваленко, який активно розминався, не замінив капітана господарів.

Команда Гвардіоли контролювала м’яч майже 70% часу, а гол прийшов у її ворота. Поки Сіті тільки мріяв про перший удар, Шахтар уже святкував взяття воріт. Бернард красивим обвідним ударом правою перекинув Едерсона і поцілив у дев’ятку. Другий удар був не за горами. Марлос віддав такий пас а-ля Пірло, що міг вразити навіть головного тренера збірної Бразилії Тіте, а Ісмаїлі випередив воротаря і забив у порожні ворота.



Свій перший момент Манчестер Сіті видав аж під завісу тайму. Жезус міг забивати гол у роздягальню після відмінного пасу дебютанта Фодена, однак Пятов прочитав ситуацію і виграв дуель у бразильця. Шахтар же міг забивати й більше, але Тайсону, Бернарду і Марлосу трохи не пощастило.

Початок другого тайму майже нічим не відрізнявся від першого. Шахтар вперто не помічав присутності Сіті на полі, розриваючи суперника на контрах. Тайсона так ніхто і не накрив, однак бразилець не влучив. Був свій момент і в манчестерців. Сане бив, Пятов витягнув. На 79-й хвилині юний Діас спокійно обіграв зліва Бутка і прострілив. Дотик від Жезуса переправив м’яч у стійку. Наприкінці матчу Агуеро забив гол з пенальті, але це ні на що не вплинуло.

Шахтар набирає 12 очок, фінішує на другому місці групи F і разом з Манчестер Сіті виходить у плей-офф Ліги чемпіонів. Наполі муситиме задовольнитись путівкою в Лігу Європи

Ліга чемпіонів, 6 тур. Група F

Шахтар – Манчестер Сіті – 2:1

Голи: Бернард, 26, Ісмаїлі, 32 – Агуеро, 90+2 (пен.)

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий