«Шахтар» зіграв внічию з «Інтером» у Лізі чемпіонів

«Шахтар» зіграв внічию з «Інтером» у Лізі чемпіонів

Донецький «Шахтар» у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів зіграв внічию з міланським «Інтером». Зустріч на НСК «Олімпійський» завершилася з рахунком 0:0.




Із перших хвилин «Шахтар» захопив ініціативу. «Гірники» катали м’яч у центрі поля і на 3-й хвилині ледь не відкрили рахунок. Манор Соломон змістився по флангу й потужно пробив поруч із поперечиною.


Манор Соломон міг відкривати рахунок.

«Шахтар» Україна – «Інтер» Італія 0:0 (0:0, 0:0)

Шахтар – Пятов, Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі (Кривцов, 78), Педріньо, Соломон (Мудрик, 78), Степаненко, Алан Патрік (Марлос, 85), Майкон, Траоре (Тете, 11).



Інтер – Ханданович, Думфріс, де Врей, Шкріньяр, Бастони, Димарко (Перішич, 81), Брозовіч (Хакан Чалханоглу, 55), Весіно (Гальярдіні, 81), Барелла, Джеко (Корреа, 55), Мартінес (Санчес, 72).

Попередження: Думфріс (81).

«Шахтар» переміщався без м’яча, не дозволяючи нічого зробити супернику. Було видно, що українська команда серйозно підготувалася до ЛЧ і досить спокійно почувалася на полi.

Шахтар - Інтер.

«Інтер», коли володів м’ячем, намагався максимально широко працювати з м’ячем. Думфріс працював на правому фланзі, і на 10-й хвилині вибив з гри Траоре. Нідерландець впав на ногу легіонеру українського клубу, змусивши того достроково завершити матч. Лікарі відразу показали, що потрібна заміна, і на поле вийшов Тете.

Лассіна Траоре.

Нікола Барелла отримав багато простору й потужним ударом поцілив у поперечину воріт «Шахтаря». Пятов лише провів м’яч поглядом. Італійці спробували притиснути господарів до їхньої штрафної, але «гірники» не стали відсиджуватися в обороні, огризнувшись контратакою. Ісмаїлі не зміг обробити м’яч.

Шахтар ніяк не міг влучити по воротах.

До середини тайму на полi відбувалися своєрідні гойдалки, коли то одна, то інша команда атакувала, хоч і не завжди з завершальним ударом. Італійці дуже високо зустрічали наших футболістів, змушуючи «Шахтар» постійно починати свій напад з-під пресингу. Підопічні Де Дзербі намагалися це робити виключно через пас низом.

Сімоне Індзагі.

На «постріл» Лаутаро Мартінеса українці відповіли спробою Педріньо.

Пресинг гравців в обох клубах працював краще, ніж лінія нападу. Гра періодично зупинялася через фоли в центрі поля.

Кінцівка тайму пройшла під диктування «Інтера». Гравці з Мілана влаштували штурм, кілька разів змушуючи українську лінію захисту вiдпрацьовувати сповна.

Тарас Степаненко.

На 49-й хвилині віцечемпіон України отримав стовідсоткову нагоду відкрити рахунок. Після флангової передачі Додо опинився з м’ячем за два метри від воріт, але в останній момент Шкріньяр вибив круглий снаряд на кутовий.

«Помаранчево-чорні» комбінували на чужій половині поля, але до ударів справа не доходила. Інтер досить низько сів, намагаючись компактно захищатися.

«Шахтар» раз по раз вибігав у контратаки, але ніяк не міг довести їх до логічного завершення.

На 70-ту хвилину статистика в матчі мала такий вигляд:

Статистика матчу

Решту пів години команди провели у впертій боротьбі, але глядачі голів так і не побачили. «Шахтар» володів територіальною перевагою, але не зміг її втілити в ігрову.

 

На останніх хвилинах міланці двічі могли забивати, але бездоганно зіграв Андрій Пятов.

Міланці могли двічі забити в кінцівці
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий