Ще б на коліна стала: приниження путінської журналістки шокували українців

Ще б на коліна стала: приниження путінської журналістки шокували українців

Нардеп вражений безпринципною поведінкою журналістки, адже вона навіть плакала під час розмови по телефону, щоб у такий спосіб випросити коментар

Прокремлівські пропагандисти готові піти на все, аби отримати коментар від потрібних їм посадовців. Часто вони настільки принижуються, що мають навіть кумедний вигляд. Подібний випадок нещодавно стався із журналісткою каналу НТВ Наталією Корженяк.




Про це повідомляє Politeka.


Співробітниця російського ресурсу як тільки не намагалися випросити інтерв’ю в українського нардепа Антона Геращенка. Навіть він сам був дуже здивований, адже подібного нахабства раніше не зустрічав.

Він запевнив, що вражений безпринципною поведінкою журналістки, адже вона плакала під час розмови по телефону, хотіла викликати співчуття повідомленнями – загалом, готова була до всього, аби у підступний спосіб отримати коментар.



За словами Геращенко, мова йшла про ситуацію із списками «Миротворця» та кількох рішень українських силовиків щодо заборони в’їзду російським артистам.

“Природно, все, сказане мною, вони мали намір перекрутити і представити в стилі, зручному для російської пропаганди”, – додав Геращенко.

Нардеп також показав повний текст переписки із Корженяк:

«Знай.ua»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий