Ще один російський ресурс закриє офіс в Україні

Ще один російський ресурс закриє офіс в Україні

Слідом за «ВКонтакте», Mail.Ru ринок залишає

Санкції президента Петра Порошенка зробили своє — російські компанії залишають український ринок. І наступної закриє свій офіс Mail.Ru.




Про це в інтерв’ю російському виданню повідомив генеральний директор компанії Борис Добродєєв.


«Наявність представництва на ринку втрачає сенс з урахуванням тих санкцій, які ввела Україна проти нас», — заявив він.

Втім, керівництво Mail.Ru цим фактом особливо не зажурено. За словами Добродєєва, закриття українського підрозділу незначно вплине на доходи компанії.



«Ми відразу ж зробили заяву, що український бізнес не вносив істотного внеску до виручки, тому не очікуємо негативного впливу на наші фінансові показники. Ми не стали міняти наш публічний прогноз на 2017 рік», — зазначив гендиректор.

Добродєєв вважає, що єдині, хто постраждає від заборони — це самі українці.

«Це вдарить, перш за все, по українським користувачам, які позбудуться своїх улюблених комунікаційних сервісів. Сервіси Mail.Ru Group на території України були провідними в своїх категоріях. Це безпрецедентний крок. Безумовно, ми будемо робити все, щоб якось компенсувати цю втрату і допомогти українським користувачам продовжувати залишатися в контакті зі своїми друзями. Що стосується української команди проектів Mail.Ru Group, то їм усім запропонована робота в російських офісах компанії «, — додав керівник компанії.

«Знай.ua»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий