Що чоловікам важливо в в сексі — думки жінок

Олена, 36 років:


Зі свого досвіду: головне — кожного разу по різному :) В залежності від обставин. Коли чоловік пригнічений, і йому важливо отримати через секс-підтвердження, що він чоловік, то щоб зайнятий своїми справами йому головне, щоб його не грузили, — швиденько, бадьоренько і побігли і т. д. Так і у мене, тільки ще гормональний фон впливає :)

Ірина, 45 років:



«Дозвіл і можливість проявляти себе в своїй природності і бажаннях».

Оксана, 32:

«Звичайно, увага до нього, коханого».

Людмила, 25 років:

Мені здається, є два типи чоловіків:

1-й: особисте задоволення в пріоритеті.

Як правило, з такими партнерами секс не дуже цікавий, і справа не в тому, що вони думають тільки про себе, а в тому, що вони зовсім ідейні. Банальні пози, секс на 15 хвилин, НІЯКОЇ прелюдії, і вже через 10 хвилин ти лежиш і думаєш: «Ну, коли ти там вже закінчиш, може, фільм — подивимося Бредшоу Кері буде куди цікавіше».

2-й: задоволення партнерки насамперед

Ось тут може бути дуже навіть цікаво. Тому що, як правило, такі чоловіки вміють дивувати.

Кожен секс з таким партнером буде особливим, і справа навіть не в почуттях до нього, а в тому, що у нього з самого початку спочатку відрізняються цілі від першого типу. Для таких чоловіків важливо, щоб ти отримала оргазм і бажано так, щоб сусіди заздрили.

Анна, 29 років:

Для мене головне розібратися — що хоче чоловік: що він любить, як, що не подобається, що не варто пропонувати, а над чим можна і попрацювати. Для чоловіка головне — взаєморозуміння у всьому, навіть в сексі.

Якщо чоловік хоче щось спробувати новеньке в сексі — не варто поспішати відмовляти йому, навіть якщо ти це ніколи не пробувала. Можливо, це — краще, що могло вас очікувати (секс з іграшками, анальний, оральний секс, їстівна нижня білизна і т. д.)

Інна, 32 роки:

Я вважаю, що в сексі головне для чоловіків — жіноча відкритість і готовність до експериментів. А також уміння жінки говорити на тему сексу просто і природно.

Марія, 32 роки:

Думаю, для чоловіків головне — задоволення і здатність жінки вільно говорити про свої бажання і фантазії. З чоловіками, які хочуть утвердитися за рахунок сексу, підвищити свою статусність або просто похизуватися, я не трахати :)

Олена, 38 років:

Напевно, по-різному, і все залежить від чоловіка. Від його калібру, стану, настрою. Варіації такі: від самоствердження до насолоди. Я віддаю перевагу чоловікам, які настільки зрілі, що вони вже цінують насолоду партнерки і свою власну.

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий