«Що означає живіть?» Вакарчук у прямому ефірі накинувся на Мураєва (відео)

«Що означає живіть?» Вакарчук у прямому ефірі накинувся на Мураєва (відео)

Український музикант Святослав Вакарчук закликав політика, кандидата в народні депутати від об’єднаних опозиційних сил «Довіряй ділам» Євгена Мураєва перестати бути хамом.




Словесна перепалка між претендентами на депутатські крісла сталася в прямому ефірі політичного ток-шоу «Право на владу«.


Так, українська співачка і телеведуча Софія Федина, яка приєдналася до партії п’ятого президента України Петра Порошенка «Європейська солідарність», запитала, що партія Мураєва робитиме з українцями, які дотримуються інших, ніж опозиціонери, переконань.

Мураєв почав висловлюватися про закон про мову та ПЦУ, і тоді Федина перепитала: «Що ви будете робити з нами?» «Живіть!» – відповів їй політик.



«Це просто хамство, коли людина так виступає перед мікрофоном! «Живіть» і так далі – це і є стара політика. Пане Мураєве, ви можете припинити бути хамом? Просто станьте нормальною людиною! Що означає фраза: «Живіть»? Це така зверхність», – сказав Вакарчук.

Мураєв і Вакарчук

Зазначимо, що в цьому ж ефірі «вибухнула» і українська журналістка й ведуча Наталія Мосейчук. Свою різку позицію щодо, зокрема, тиску на журналістів, вона висловила після виступу Софії Федини.

Я

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий