Шито білими нитками: експерт про звинувачення Луценка

Шито білими нитками: експерт про звинувачення Луценка

Звинувачення генерального прокурора не були підкріплені доказами




 Про це в коментарі Politeka розповів екс-міністр економіки Володимир Лановий.

Він упевнений, що ГПУ не зможе довести опубліковані сьогодні дані, так як ніякий суд не прийме подібні відео за доказ. Так що екс-голові Одеської ОДА Михеилу Саакашвілі нічого не загрожує.


“Це інформаційна сперцоперация спецслужб. Це фальсифікація доказової бази…. Причому тут Саакашвілі? Де докази, що хтось передавав гроші і ці гроші використовувалися тут (на мітингу Саакашвілі, – ред.).

Нагадаємо, раніше прокуратура Києва повідомила про відкриття кримінального провадження за фактом звільнення затриманого раніше силовики Саакашвілі. Відомості внесли до Єдиного реєстру за ч. 2 ст. 343 КК України (втручання в діяльність правоохоронців).



Також Генеральний прокурор Юрій Луценко на засіданні Верховної Ради заявив, що у колишнього президента Грузії і лідера партії «Рух нових сил» Михеїла Саакашвілі залишилося 24 години. «Через 24 години вся правоохоронна система України зробить все необхідне, щоб апатрид Саакашвілі постав перед слідчим для пред’явлення підозри, а потім в суді», — заявив глава ГПУ.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий