Школяр з Вінниччини хоче перемогти на «Голос.Діти» (відео)

Школяр з Вінниччини хоче перемогти на «Голос.Діти» (відео)

Оваціями оцінили виступ 12-річного Олександра Подоляна із Гибалівки Шаргородського району і глядачі, і гості шоу «Голос.Діти». Після того, як 12-річний Сашко виконав «Caruso», до нього повернулись усі троє тренерів проекту. Але своїм наставником Олександр вибрав Тіну Кароль.




Вона мені дуже подобається і хотів потрапити саме до неї, — розповідає Сашко. – думаю, вона зможе допомогти мені «дістати» з мого голосу те, чого я ще не можу.

До речі, «зіркове» життя у хлопця почалось ще з перемоги на шоу «Маленькі гіганти».


У мене дідусь і дядько грали у місцевому оркестрі, дружина полюбляє співати, щоправда, більше – в караоке, але ніколи не подумав би, що син стане зіркою, — каже батько Сашка Василь Подолян.

Але, коли син, ще ледь почавши ходити, став підспівувати мамі у ванній, батьки вирішили віддати малого до музичної школи в Шаргороді. Там Сашко професійно навчався вокалу з 6-ти років.

В основній школі досі був відмінником, єдине, про що переживають батьки, — щоб не захворів «зірковою хворобою», але в ексклюзивному коментарі  Сашко пообіцяв: навчатиметься, як і досі — тільки на 12.



Источник: : vinnitsaok
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий